Изберете страница

За нас

Работно облекло за Медицински центрове и детски градини
Фирмата ни има опит вече повече от 18 години в конструирането и производството на медицинско работно облекло. Днес ЕТ Галия предлага високо качествено и удобно работно облекло на достъпни цени.

18 години опит

Качествено и удобно облекло

Богата гама от модели и цветове

Персонални бродерии за Вашия бранд

Винаги достъпни цени

Бърза изработка и доставка

Предлагаме още и уникални бродерии, които ще подчертаят фирмената идентичност на вашата компания. Фирма Галия се грижи за комфорта на вашите служители като ви предлага качествени продукти, отговарящи на приетите стандарти. Само при нас ще намерите най-голямо разнообразие от медицинско работно облекло: туники, панталони, престилки, халати, елеци, шапки, медицинско сабо и др.

Благодарение на професионалистите, които работят в собствената ни производствена база в гр. Ямбол, нашите клиенти разполагат с най – висококачественото медицинско работно облекло. Изработването на фирмените облекла се извършва с материали от най – високо качество. Разполагаме с богата гама от цветове и всяко едино медицинско работно облекло може да бъде изработено във всеки един цвят.

През годините ЕТ Галия се стреми да даде най – доброто на своите клиенти. Така фирмата се превърна в предпочитан доставчик на медицинско работно облеко.

Разполагаме с складова база в гр. Ямбол и фирмeни магазини в София и Ямбол. Фирмата извършва доставки на територията на цялата страна.

Доверете се на българското производство и качество, което ЕТ Галия ви предлага!

Професионалните облекла за медицински дейностиПродукти Контакти